Social Media

 

Facebook ... Google+ ... LinkedIn ... Pinterest ... YouTube ... Twitter.

 

Iata 6 dintre cele mai populare retele sociale din Romania, care au devenit de-a lungul timpului esentiale in promovarea in mediul online.

 

Fiecare se adreseaza unui public tinta specific, dar, in acelasi timp, fiecare poate fi utilizat cu succes in cresterea notorietatii afacerii tale. Chiar daca aceste retele sociale sunt destul de diferite si ai putea crede ca una sau alta nu este necesara pentru promovarea afacerii tale, tinem sa te contrazicem: din cauza ca sunt diferite si ca au audiente, in mare, diferite, tocmai de aceea, la un loc, au o arie de acoperire foarte mare a tuturor tipurilor de potentiali clienti. Acesta este un lucru foarte important, scopul promovarii unei afaceri fiind acela de a ajunge la potentialii clienti, indiferent unde sunt (pe Facebook, pe blog-uri, pe anumite website-uri, pe Pinterest etc.).

 

Promovarea prin SMM (Social Media Marketing) te ajuta sa:

 

 

  • Iti faci afacerea cunoscuta si sa iti cresti popularitatea
  • Comunici direct cu clientii (fanii) tai si sa afli foarte simplu si usor ce parere au despre afacerea si produsele/serviciile oferite
  • Obtii o pozitie mai buna in cautarea organica Google (daca ai o prezenta puternica pe Social Media ar trebui ca atunci cand iti cauti afacerea pe Google sa gasesti afisata si pagina respectivei retele de socializare, alaturi de website-ul afacerii, blog-ul si alte articole scrise despre afacerea ta)
  • Atragi trafic targetat pe care il poti apoi folosi in diverse campanii de promovare
  • Iti promovezi produsele/serviciile gratuit
  • Iti „umanizezi” brand-urile (produsele/serviciile) prin intermediului dialogului cu fanii acestora
  • Iti imbunatatesti imaginea raspunzand la intrebarile de tipul Customer Service (Serviciu Clienti) si gestionand in acelasi timp mai bine plangerile si reclamatiile.

 

 

Cu alte cuvinte: „Pentru ca afacerea ta trebuie sa fie acolo unde se gasesc clientii ei”. Daca cea mai mare parte a clientilor tai isi petrec timpul pe Facebook, atunci trebuie sa interactionezi cu ei acolo. Daca prefera LinkedIn, trebuie sa te gaseasca cu usurinta si aici.

 

Iar cand statisticile ne arata ca timpul petrecut pe diversele pagini Social Media este in continua crestere, nu ne ramane de facut decat sa ne conformam.

 

MVR Marketing Solutions te ajuta sa iti pozitionezi afacerea prin intermediul Social Media, sa castigi noi clienti, sa atragi un trafic mai mare spre website-ul tau si sa comunici eficient cu actualii tai clienti (fani), astfel incat sa profiti de toate avantajele pe care le ofera retelele sociale in acest moment.

 

 

Servicii Social Media MVR Marketing Solutions
Gaseste-ne si pe Social Media
footer