Promotia lunii Martie

 

Consultanta de Marketing Gratuita


promotia lunii martie

Anul acesta primavara este vestitorul noilor oportunitati de care te ajutam sa te bucuri!


Primavara este atat anotimpul in care natura se trezeste la viata, cat si cel mai bun moment pentru planificarea strategica de business. Clientii sunt mai bine dispusi, angajatii mai productivi, asa ca mai ai nevoie doar de un specialist in marketing care sa te ajute sa-ti indrepti afacerea in directia dorita.

 

Punem la bataie 10 sedinte de consultanta de marketing GRATUITE in valoare de 100 euro/sedinta pentru 10 castigatori norocosi, care vor sa-si dezvolte afacerea cu ajutorul unui marketing specializat!

 

Asadar, ca si castigator vei beneficia de:

 

O sedinta de consultanta de marketing gratuita, la sediul tau, in valoare de 100 euro (in cadrul careia ne povestesti despre afacerea ta si provocarile cu care te confrunti; noi vom incerca sa te ajutam, oferindu-ti sfaturi si solutiii personalizate)

 

 

Un training de o ora pe tema „Cum sa-ti construiesti strategia de Content Marketing”, care iti va oferi informatiile necesare pentru crearea si dezvoltarea strategiei de Content Marketing

 

 

Un caiet de lucru pe care il vei primi la finalul training-ului – „Ghidul tau pentru elaborarea strategiei de Content Marketing

 

 

Pentru a castiga una dintre cele 10 sedinte, nu trebuie decat sa urmezi pasii urmatori:

 

 

Criterii de eligibilitate:

 

  • Afacere mica sau mijlocie din Bucuresti (1-30 angajati)
  • Disponibilitate pentru stabilirea unei intalniri in luna aprilie.

 

Alte detalii:

 

  • Concursul se desfasoara in intervalul 16-27 martie, cei 10 castigatori urmand sa fie anuntati in data de 30.03.2015, pe website-ul si pe pagina de Facebook MVR Marketing Solutions.
  • Cele 10 sedinte vor fi planificate de-a lungul lunii aprilie, in functie de disponibilitatea castigatorilor si a noastra.
  • Durata unei sedinte de consultanta este de aproximativ 1h.
  • Durata training-ului oferit este de aproximativ 1h.

 

 

Succes si asteptam cu nerabdare sa ne cunoastem!

 

Gaseste-ne si pe Social Media
footer