Intrebari frecvente

 

 

1. „Afacerea mea are nevoie de ajutor de marketing specializat. Cum procedez?”

 

Primul pas este sa ne contactezi (dupa cum iti este mai usor):

 

 

... si sa ne oferi cat mai multe detalii despre afacerea ta si nevoile sale. In functie de cat de specifice sunt informatiile tale, iti putem solicita si alte detalii.

 

Iti raspundem in 1 zi lucratoare!

 

P.S. Daca raspundem cumva cu intarziere, ai 10% reducere la serviciile noastre! Asta pentru ca ne place promptitudinea.

 

 

2. „Ce se intampla mai exact dupa ce va contactez?”

 

Procesul pe care l-am gandit este unul simplu si foarte flexibil (in functie de locatia ta):

 

proces de lucru MVR Marketing Solutions

Daca nu reusim sa ne intalnim fata in fata pentru o discutie, ne orientam atunci spre o conferinta virtuala (prin Skype, de exemplu). Insistam sa ne vedem cel putin o data pentru a ne asigura ca nu pierdem nimic din procesul de comunicare si ca putem trece la etapa urmatoare avand cat mai putine intrebari sau nelamuriri.

 

Contacteaza-ne acum pentru o oferta de pret orientativa!

 

 

3. „Cum se va desfasura colaborarea noastra din punct de vedere legal?”

 

MVR Marketing Solutions lucreaza doar pe baza de contract. Ne place sa ne simtim in siguranta si stim ca si tu preferi acelasi lucru.

 

Contractul se va semna in urma acceptarii ofertei pe care ti-o vom transmite si va contine termeni acceptati de ambele parti.

 

 

4. Care este pretul serviciilor MVR Marketing Solutions?

 

Pretul serviciilor noastre variaza in functie de amploarea fiecarui proiect in parte (din acesta cauza nu vei regasi o lista cu preturi fixe pe website-ul nostru). Astfel, un proiect complex va presupune costuri mai mari decat unul simplu.

 

Te asiguram insa ca preturile noastre sunt medii, la nivelul pietei. Ne pretuim clientii foarte mult, motiv pentru care suntem flexibili in stabilirea preturilor si oferim, de asemenea destul de multe „recompense”. In acest sens, toti clientii noi beneficiaza de 10% reducere, indiferent de serviciul sau pachetul de servicii achizitionat.

 

Contacteaza-ne acum pentru o oferta de pret orientativa!

 

 

 

 

 

Gaseste-ne si pe Social Media
footer