Google Adwords

 

Serviciul Google Adwords se muleaza perfect pe nevoile oricarui tip de afacere, fiind util atat pe termen scurt, cat si pe termen lung, pentru o promovare continua.

 

Avantajul pe care il ofera este ca intr-o perioada scurta de timp, in functie de calitatea cuvintelor cheie, a anuntului, a paginii de destinatie si a nivelului bugetului, anuntul tau se poate situa pe prima pagina Google, atragand trafic targetat, care se poate transforma cu usurinta in clienti.

 

Astfel, campaniile de PPC (pay-per-click) reprezinta in momentul de fata una dintre cele mai usoare metode de a te promova online. Prin ele poti obtine instantaneu mai multe tipuri de rezultate, in functie de obiectivul stabilit: cresterea numarului de vizitatori pe website, primirea mai multor apeluri telefonice, cresterea numarului de abonati la newsletter, cresterea comenzilor si implicit a clientilor, inscrierea la cursuri, conferinte sau seminarii, cresterea numarului de descarcari de aplicatii, etc.

 

Tu detii controlul asupra anunţului propriu-zis, cuvintelor cheie folosite, cat si asupra bugetului pe care doreşti sa-l investesti in campanie. Mai mult, nu platesti pentru afisarea anuntului, ci doar atunci cand un potential client face click pe acesta, ajungand pe website-ul tau.

 

De asemenea, campaniile desfasurate prin Google Adwords sunt:

 

 

  • Masurabile – rata de succes a unei campanii poate fi usor determinata pe baza instrumentelor de masurare puse la dispozitie de Google
  • Foarte flexibile – permit o targetare mare, in functie de obiectivele si publicul tinta alese
  • Mult mai rapide – rezultatele se vad intr-un timp scurt (click-urile incep sa vina din primele zile de la inceperea campaniei)
  • Rentabile – costurile depind de numarul de click-uri. Reclama este astfel publicata fara costuri suplimentare si doar atunci cand cineva da click pe ea Adwords isi percepe taxa in functie de bugetul ales.

 

 

MVR Marketing Solutions, partener oficial Google Adwords, te ajuta sa obtii cele mai bune rezultate prin intermediul anunturilor platite Adwords, echipa noastra fiind specializata in:

 

 

 • planificarea strategica, crearea, optimizarea si monitorizarea campaniilor PPC
 • monitorizarea conversiilor si analiza ROI-ului
 • raportarea (incluzand interpretarea) rezultatelor obtinute in urma campaniilor.

 

 

Poti apela la noi cu incredere pentru orice tip de campanie de Adwords si te vom convinge ca in campaniile de promovare prin PPC riscurile sunt mici si rezultatele exceptionale.

 

 

Servicii Google Adwords MVR Marketing Solutions
Gaseste-ne si pe Social Media
footer