Despre MVR Marketing Solutions

 

Misiunea MVR Marketing Solutions


Misiunea MVR Marketing Solutions este de a facilita accesul afacerilor din Romania, indiferent de industrie, marime si pozitionare, la servicii specializate de marketing si de a creste satisfactia clientilor prin oferirea unor solutii de marketing de calitate, personalizate in functie de nevoile fiecarei afaceri.

 

misiune, viziune, valori MVR Marketing Solutions

Viziunea MVR Marketing Solutions


Viziunea MVR Marketing Solutions este de a ajunge un nume cu greutate pe piata serviciilor de marketing din Romania, care sa denote incredere, seriozitate si eficienta. Ne angajam sa ascultam, sa intelegem si sa ajutam clientul in provocarile pe care le implica afacerea sa, astfel incat sa devenim o alegere fireasca, de incredere, pentru afacerile din Romania.

 

Valori MVR Marketing Solutions


MVR Marketing Solutions functioneaza dupa o serie de valori orientate catre satisfactia clientilor sai, si mai departe, a clientilor clientilor sai:

valori MVR Marketing Solutions

 

Inceputul MVR Marketing Solutions


Conceptul MVR Marketing Solutions a luat contur la sfarsitul anului 2012 in urma unor discutii cu cativa mici intreprinzatori aflati la inceput de drum. Desi acestia ofereau servicii si produse peste nivelul pietei si erau sincer interesati de nevoile si dorintele clientilor lor, nu stiau cum sa se promoveze si cum sa atraga noi clienti.

 

O tanara antreprenoare care si-a investit toate economiile intr-un salon de infrumusetare ne-a povestit ca se afla in punctul de a-si pierde afacerea din cauza lipsei clientilor, in timp ce o alta nu intelegea de ce website-ul sau nu apare in primele pagini Google, desi platise foarte multi bani pe el. O alta mica afacere locala care crescuse pe baza de recomandari nu putea sa depaseasca granitele localitatii si sa se extinda intrucat nu stia cum sa ajunga la potentialii clienti din alte zone geografice ... iar un magazin online nou deschis, cu produse unice, nu se putea mentine pe piata din cauza traficului redus si implicit a comenzilor putine, care nu acopereau costurile.

 

Situatiile de mai sus ne-au inspirat sa dezvoltam un nou concept al organizatiei de marketing, care sa fie eficienta si de incredere, dar si mult mai orientata spre client si nevoile sale. Am infiintat MVR Marketing Solutions ca o astfel de entitate, care se distinge prin gradul inalt de implicare si intelegere, pastrandu-si umanitatea pe piata de business si ajutand afacerile mici si mijlocii sa creasca mari.

 

Ce este MVR Marketing Solutions?


MVR Marketing Solutions se adreseaza start-up-urilor si firmelor mici si mijlocii care vor sa intre pe piata, sa se pozitioneze, sa creasca si apoi sa-si consolideze pozitia obtinuta. Cu alte cuvinte, ne concentram pe indeplinirea celor mai importante obiective de marketing pe care afacerea ta si le-a stabilit:

 

  • Construirea sau cresterea notorietatii
  • Imbunatatirea imaginii
  • Obtinerea pozitionarii/repozitionarii dorite
  • Cresterea portofoliului de clienti
  • Cresterea profitului si a vanzarilor
  • Cresterea cotei de piata
  • Imbunatatirea gradului de satisfactie al clientului
  • Fidelizarea clientilor
  • Construirea comunitatilor de brand.

 

Fiecare dintre obiectivele de mai sus se poate indeplini prin intermediul mai multor mijloace. Pentru fiecare dintre ele exista insa un numitor comun: promovarea eficienta.

 

De exemplu:

 

Cum cresti notorietatea unei afaceri ...? Prin cresterea vizibilitatii pe piata a afacerii, printr-o promovare eficienta.

Cum poti obtine o crestere a vanzarilor ...? Prin incurajarea de noi achizitii de la clientii existenti sau prin atragerea de noi clienti.

Cum poti atrage noi clienti ...? Printr-o promovare eficienta!

Cum iti poti incuraja clientii existenti sa cumpere mai mult sau mai des ...? Tot printr-o promovare eficienta!

 

O promovare eficienta inseamna de fapt o comunicare bilaterala.

 

MVR Marketing Solutions te ajuta sa comunici eficient cu actualii si potentialii clienti si sa-ti promovezi afacerea in vederea atingerii obiectivelor stabilite.

 

De ce MVR Marketing Solutions?


O promovare eficienta presupune mai mult decat crearea unor oferte promotionale si raspandirea din cand in cand a unor brosuri sau cataloage. Este nevoie de un efort sustinut, continuu, de a intelege si relationa adecvat cu publicul tau, pentru ca, mai tarziu, sa poti avea niste clienti fideli, care te recomanda si care te ajuta, astfel, in castigarea de noi clienti.

 

Pentru a putea rezista pe o piata atat de dinamica si plina de concurenti inventivi, este necesar sa te diferentiezi. Clientii tai trebuie sa stie de existenta afacerii si a serviciilor tale, sa te recunoasca dintre toti ceilalti competitori si sa aleaga serviciile sau produsele tale.

 

Pentru aceasta, „povestea” ta trebuie comunicata:

 

valori MVR Marketing Solutions

 

Indiferent daca este vorba despre un logo, un website, pagina de Facebook sau un simplu flyer, prezenta ta pe piata trebuie sa fie una de impact.

 

MVR Marketing Solutions iti pune la dispozitie, prin serviciile oferite, posibilitatea de a-ti crea o identitate vizuala, de a stabili relatii durabile cu potentialii clienti, cat si de a creste notorietatea afacerii tale.

 

Cu ce este diferit MVR Marketing Solutions de alte agentii de media & marketing?


In primul rand, MVR Marketing Solutions nu este o agentie.

 

Echipa noastra este formata din persoane tinere si creative (sau cel putin asa ne place sa ne consideram), care pun multa pasiune in munca depusa si pentru care atingerea obiectivelor si obtinerea satisfactiei clientului sunt pe primul loc.

 

In al doilea rand, noi nu credem ca mai ieftin inseamna mai bun, dar nici ca un pret ridicat inseamna valoare. Valoarea pentru noi nu inseamna premii castigate in detrimentul cresterii vanzarilor, nici campanii pompoase, filozofice, care nu aduc nici un rezultat, dar sunt insa „altfel”.

 

In viziunea MVR Marketing Solutions, orice client satisfacut, care devine loial, ne aduce un plus de valoare si ne face sa ne straduim mai mult pentru a continua in acelasi mod. Pentru noi, rezultatele sunt cele care conteaza!

 

Dorim sa ne intelegem clientii si piata pe care acestia activeaza pentru a-i putea ajuta cu solutii concrete, creative, viabile si eficiente. Indiferent daca este vorba de cresterea vanzarilor, lansarea unui nou produs sau serviciu sau cresterea notorietatii, atingerea obiectivelor clientilor nostri este scopul nostru suprem.

 

Gaseste-ne si pe Social Media
footer