Creatie Grafica Publicitara

 

Te-ai aflat vreodata in situatia sa trimiti la print un flyer sau o brosura si rezultatul sa nu fie cel asteptat? Culorile sa fie altele sau literele sa fie sarite ...? Sau, si mai dramatic, ai auzit 2 clienti sau angajati comentand asupra calitatii noului catalog de prezentare a afacerii ...?

 

Din pacate, cazul tau este unul destul de frecvent.

Din fericire, aceste tipuri de situatii pot fi evitate foarte usor: ai nevoie de un specialist in creatie grafica!

 

Indiferent de forma de promovare aleasa pentru abordarea clientilor, online sau offline, trebuie sa acorzi atentie si partii grafice, care transpune mesajul ce se doreste a fi transmis intr-un concept vizual de tipul:

 

 

  • brosuri,
  • flyere,
  • plicuri,
  • catalog de prezentare/produse/servicii,
  • carti de vizita,
  • calendare,
  • reviste,
  • afise, etc.

 

 

Toate aceste materiale de promovare au acelasi scop: acela de a informa clientii cu privire la produsele, serviciile si/sau afacerea ta. Este necesar deci, sa profiti la maxim de beneficiile lor.

 

Cu toate ca poti opta, de exemplu, pentru crearea unei brosuri sau a unui catalog electronic, concentrarea in exclusivitate asupra unui singur mediu de marketing (cel online sa spunem) inseamna ignorarea unui segment de piata foarte mare - acela compus din clientii care prefera print-ul, care au mai multa incredere in companiile care exista „fizic” (o brosura printata, de exemplu, ii sugereaza clientului ca afacerea respectiva este una serioasa, care investeste in promovare si care are resursele necesare pentru transmiterea unui anumit mesaj catre publicul tinta).

 

Evident ca, pentru atingerea unui numar cat mai mare de clienti, toate mediile de transmitere trebuie luate in considerare si analizate, alegandu-se la final cele mai potrivite pentru indeplinirea obiectivelor de marketing si implementarea cu succes a strategiei de promovare.

 

Creatia publicitara este asadar extrem de importanta, la fel si mediile prin care aceasta ajunge la publicul tau tinta. La fel de mult conteaza insa si coordonarea tuturor materialelor astfel incat sa transmita un mesaj unitar, relevant si consistent. In acest sens, colaborarea cu un singur grafician pentru toate nevoile de marketing este de preferat. De ce?

 

Pentru ca fiecare designer are propria viziune si propriul stil, ceea ce face dificila mentinerea 100% a directiei propuse de designer-ul precedent. Astfel, in lipsa unei unitati la nivelul mesajelor, clientii vor deveni confuzi si vor capata o imagine negativa fata de afacerea ta.

 

MVR Marketing Solutions te ajuta sa eviti riscurile de acest tip si sa transmiti mesajul dorit prin intermediul unor materiale de marketing targetate, create in mod profesionist.

 

 

Servicii Creatie Grafica Publicitara MVR Marketing Solutions
Gaseste-ne si pe Social Media
footer